Ενοικίαση μηχανημάτων

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων και εκτυπωτικών συστημάτων από το 1999. Παράλληλα καλύπτουμε με συνέπεια και αξιοπιστία τις ανάγκες σας σε αναλώσιμα και τεχνική υποστήριξη.

Η πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση, οι συνεχείς εκπαιδεύσεις και  επενδύσεις της εταιρίας μας, είναι η εγγύηση για τις άρτιες και ποιοτικές υπηρεσίες μας.

Η πληρότητα και η εξελιξιμότητα του προγράμματος μίσθωσης συνοδεύεται από αποδεδειγμένα επιτυχημένες εγκαταστάσεις σε δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες.

Ποιοι είναι οι κυριότεροι λόγοι που σας συμφέρει να μισθώσετε  τα φωτοαντιγραφικά – εκτυπωτικά  μηχανήματα :    

  • H Alpha Τεχνική φέρει την ευθύνη για την απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία του εξοπλισμού που θα λειτουργήσει στον χώρο σας. 
  • Το κόστος Τεχνικής Κάλυψης του προσφερόμενου εξοπλισμού, σας είναι γνωστό από την 1η ημέρα και για τα επόμενα χρόνια, αφού τυχόν αναπροσαρμογή της χρέωσης της ετήσιας σύμβασης σας γίνεται γνωστή μία φορά τον χρόνο και  δεν θα ξεπερνά υπό κανονικές συνθήκες τον επίσημο Δείκτη Τιμών Καταναλωτή.  
  • Δεν θα χρειασθεί να εκταμιεύσετε χρήματα για δαπάνες που δεν έχετε προϋπολογίσει και αφορούν την συντήρηση του εξοπλισμού.
  • Δεν υπάρχει χρέωση συντήρησης –  αναλώσιμων – ανταλλακτικών, διότι περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα μίσθωσης με πλήρη τεχνική κάλυψη.
  • Ευελιξία , αναπροσαρμόζοντας τα εκτυπωτικά σας μηχανήματα σε περίπτωση μεταβολής των εκτυπωτικών σας αναγκών.
  • Άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση που ο παρεχόμενος εξοπλισμός σας δεν επισκευάζεται.
  • Δεν υπάρχει χρονική δέσμευση της μίσθωσης του μηχανήματος.
  • Δεν απαιτείται το κεφάλαιο για την αγορά ενός φωτοαντιγραφικού μηχανήματος , επίσης σας συμφέρει για φορολογικούς λόγους διότι τα χρήματα εκπίπτουν την ίδια χρονιά , και όχι σε πάγιο εξοπλισμό με 10ετής απόσβεση

Καλέστε μας για να απαντήσουμε σε τυχόν απορίες σας, και να ενημερωθείτε για τις χρεώσεις. Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση  

Με εκτίμηση,
Χατζής Τραϊανός