Η Εταιρία


Η alpha TEXNIKH ιδρύθηκε το 1999 με έδρα τα Γιαννιτσά και εξειδικεύτηκε στην διάθεση φωτοαντιγραφικών, εκτυπωτών, πολυμηχανημάτων, μηχανημάτων σχεδίου, plotter και περιφερειακά μηχανήματα εκτύπωσης. Επίσης δραστηριοποιείται στην πώληση ταμειακών και ζυγιστικών συστημάτων. Καθώς και στην πώληση προγραμμάτων διαχείρισης καταστημάτων εστίασης & Λιανικής πώλησης.

Το έτος 2005 η alpha TEXNIKH από ατομική επιχείριση αλλάζει μορφή σε Τ.ΧΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. Επίσης αναλαμβάνει την αντιπροσωπία των φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων της εταιρίας RICOH και το 2014 της CANON αντίστοιχα (πώληση –ανταλλακτικά –αναλώσιμα υλικά –service) καθώς επίσης εισάγει μοντέλα της εταιρείας RICOH από την Ευρώπη.

Από τις 22/05/2002 έχουμε μεταφερθεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας 170 τ.μ. Που βρίσκονται στην οδό Δημ. Στάμκου 31. Στις 3/06/2015 έγινε επέκταση με αγορά του δίπλα καταστήματος με συνολικές πλέον εγκαταστάσεις 520 τ.μ.

Στις 15/04/2019 δημιουργείται υποκατάστημα στην Βέροια, Πιερίων 129 σε ενα χώρο 156 τ.μ. για την καλύτερη εξυπηρέτηση των περιοχών του Νομού Ημαθίας. 

Στον χώρο μας λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα
  • Έκθεση με όλα τα προϊόντα που διαθέτει η εταιρία μας
  • Τμήμα πώλησης αναλωσίμων υλικών
  • Τμήμα service & ανταλλακτικών
  • Αποθήκη

Επίσης η alpha TEXNIKH έχει αναπτύξει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ΕΛΟΤ ΕΝ ISO9001:2015 όσον αφορά «Πώληση ,εκμίσθωση,& τεχνική υποστήριξη μηχανών αυτοματισμού γραφείου ,λοιπού εξοπλισμού ,αναλωσίμων και ανταλλακτικών» -


Κατάστημα ΓιαννιτσώνΚατάστημα Βέροιας