Εκτυπωτής Ricoh Aficio SP 3600 DN

80,00 € με ΦΠΑ: 99,20 €

Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο

Εκτελέστε καθημερινές εργασίες γραφείου γρήγορα και οικονομικά


Υπάρχει πάντοτε το κόστος της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Είναι πολύ λιγότερο όταν χρησιμοποιείτε το RICOH SP 3600DN / SP 3600SF / SP 3610SF. Είτε εκτυπώνετε υψηλής ποιότητας ασπρόμαυρα έγγραφα για τον εαυτό σας - ή να τα στείλετε σε κάποιον άλλο - χρησιμοποιήστε το Ricoh SP 3600DN ως τον εκτυπωτή go-to ή τον SP 3600SF / 3610SF για όλες τις εκτυπώσεις, αντιγραφή, σάρωση και αποστολή φαξ. Είναι μικρά ώστε να χωράνε στο γραφείο σας και μπορειτε να έχετε πρόσβαση σε κρίσιμες πληροφορίες ανά πάσα στιγμή -να τις μοιράζεστε άμεσα με άλλους σε όποια μορφή επιθυμειτε.


Κωδικός: 000037
Κατάσταση: Μεταχειρισμένο
Τεχνολογία εκτύπωσης: Laser
Τύπος εκτύπωσης: Ασπρόμαυρο
Κατασκευαστής: RICOH
Μέγεθος χαρτιού: Α4
Εκτύπωση διπλής όψης: Αυτόματα
Συνδεσιμότητα: Ethernet, Usb
Βάρος: 15.0000

εώς

12

άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

 

Χαρακτηριστικά

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟΥ

Τύπος μηχανήματοςΕπιδαπέδιο
Λειτουργία Ασπρόμαυρο σύστημα εκτύπωσης
Διαδικασία φωτοαντιγραφής Ξηρή ηλεκτροστατική εκτύπωση
Ταχύτητα φωτοαντιγραφής 30 ασπρόμαυρα αντίγραφα το λεπτό
Ανάλυση 600 x 600 dpi
Ανάλυση γκρι 256 κλίμακες
Χρόνος προθέρμανσης 14sec
Χρόνος πρώτου αντίγραφου 6.5sec
Μέγιστο μέγεθος πρωτοτύπου A4
Μεγέθη χαρτιού A4 – A5
Τροφοδοσία χαρτιού 1 κασέτα χαρτιού 350φ / Bypass 50φ
Μέγιστη τροφοδοσία χαρτιού 850φ
Αυτόματη διπλή όψη Standard
Βάρος μηχανήματος 14kg
Γλώσσες εκτυπωτή Standard: PCL5 , PCL6 , RPCS / Προαιρετικά: Adobe Postscript
Επεξεργαστής 500 MHz
Ανάλυση εκτυπωτή 600x600 dpi
Διασύνδεση Standard: USB 2.0 Ethernet 10 base – T/100 base - TX
Πρωτόκολλα δικτύου TCP/IP , IPX/SPX Apple talk
Υποστηριζόμενα λογισμικά Windows 95 or later, macintosh 8.6 or later

Περιγραφή Προϊόντος

Εκτυπώστε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας με ευκολία

Πρέπει να εκτυπώσετε ένα έγγραφο για μια σημαντική συνάντηση που πρόκειται να αρχίσει. Λοιπόν, τι περιμένεις; Με το Ricoh SP 3600DN / SP 3600SF / SP 3610SF, μπορείτε να έχετε εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας στα χέρια σας, 25 δευτερόλεπτα μετά την ενεργοποίηση της συσκευής. Λόγω της πρωτοποριακής τεχνολογίας εκτύπωσης LED, μπορείτε να εκτυπώσετε μέχρι και 30 ασπρόμαυρες σελίδες ανά λεπτό, με ανάλυση 1200 dpi είναι ικανό να χειριστεί σχεδόν κάθε μεγέθους γενική εργασία γραφείου εύκολα. Από την πρώτη σελίδα μέχρι τη τελευταία, θα θαυμάσετε τις ακριβείς σκιάσεις και το καθαρό κείμενο που παράγουν μια πιο επαγγελματική εμφάνιση με μια απίστευτα χαμηλή τιμή ανά σελίδα.


Τοποθετήστε το σε οποιοδήποτε γραφείο

Μπορεί να υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλετε να έχετε. Περισσότερο χρόνο; Χώρο; Μπορεί ακόμη μεγαλύτερο προϋπολογισμό; Κανένα πρόβλημα. Προσθέστε το συμπαγές Ricoh SP 3600DN για εκτύπωση ή τα πολυλειτουργικά προϊόντα SP 3600SF / SP 3610SF σε οποιοδήποτε γραφείο και ξεκινήστε να εκτελείτε ένα ευρύ φάσμα καθημερινών καθηκόντων γραφείου που συνήθως προορίζονται για μεγαλύτερες και ακριβότερες συσκευές. Τώρα μπορείτε να ελέγξετε τη ροή των πληροφοριών από την επιφάνεια εργασίας σας. Μοιραστείτε την ευελιξία τους στο γραφείο σας όπου η ταχύτητα και η ευκολία είναι πάντα ευπρόσδεκτες.
Εκτυπώστε φωτογραφίες και έγγραφα ασύρματα!

Μπορείτε να εκτυπώσετε φωτογραφίες και έγγραφα που είναι αποθηκευμένα σε κινητά τήλεφωνα και έξυπνες συσκευές. Αυτό είναι βολικό επειδή οι ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν με την έξυπνη συσκευή και η εκτύπωση γίνεται απευθείας από το πολυλειτουργικό προϊόν, όλα χωρίς τη χρήση υπολογιστή.

Με τον ίδιο τρόπο όπως και όταν εκτυπώνετε από έναν υπολογιστή, μπορείτε να ορίσετε τον αριθμό αντιγράφων, ασπρόμαυρο ή χρώμα, μέγεθος χαρτιού κλπ. Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας σημαίνουν ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε κατά την εκτύπωση εμπιστευτικών υλικών
Files