Εκτυπωτής Ricoh Aficio SP 4310 DN

150,00 € με ΦΠΑ: 186,00 €

Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο

Μια επεκτάσιμη, επαγγελματική λύση.


Με 40-ppm, το ευέλικτο και οικολογικό RICOH Aficio SP 4310N προσφέρει ανώτερη απόδοση, απόδοση που αναπτύσσεται μαζί με την επιχείρησή σας. Μπορούμε να αυξήσουμε τη χωρητικότητα του χαρτιού, χωρίς να καταλαμβάνει περισσότερο χώρο. Εγκαταστήστε την αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης. Με πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας, προσαρμόζεται εύκολα σε οποιοδήποτε περιβάλλον, είτε σαν εκτυπωτής γραφείου ή ενός κεντρικού συστήματος, σε ενσύρματα ή ασύρματα δίκτυα. Προσθέστε μια μονάδα σκληρού δίσκου για αποθήκευση εγγράφων και εκτύπωση κατά παραγγελία. Το καλύτερο από όλα, το συμπαγές SP 4310N χρησιμοποιεί τη κασέτα εκτύπωσης "Όλα σε Ένα" (AIO) της Ricoh καθώς και καινοτόμα χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας για μέγιστο χρόνο λειτουργίας και χαμηλό σύνολο κόστος ιδιοκτησίας.


Κωδικός: 24-032
Κατάσταση: Μεταχειρισμένο
Τεχνολογία εκτύπωσης: Laser
Τύπος εκτύπωσης: Ασπρόμαυρο
Κατασκευαστής: RICOH
Μέγεθος χαρτιού: Α4
Εκτύπωση διπλής όψης: Αυτόματα
Συνδεσιμότητα: Ethernet, Usb
Βάρος: 16.0000

εώς

12

άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

 

Χαρακτηριστικά

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟΥ

Τύπος μηχανήματοςΕπιδαπέδιο
Λειτουργία Ασπρόμαυρο σύστημα εκτύπωσης
Διαδικασία φωτοαντιγραφής Ξηρή ηλεκτροστατική εκτύπωση
Ταχύτητα φωτοαντιγραφής 40 ασπρόμαυρα αντίγραφα το λεπτό
Ανάλυση 1200x1200 dpi
Ανάλυση γκρι 256 κλίμακες
Χρόνος προθέρμανσης 19sec
Χρόνος πρώτου αντίγραφου 6.9sec
Μέγιστο μέγεθος πρωτοτύπου A4
Μεγέθη χαρτιού A4 – A5
Τροφοδοσία χαρτιού 1 κασέτα χαρτιού 500φ / Bypass 100φ
Μέγιστη τροφοδοσία χαρτιού 1600φ
Αυτόματη διπλή όψη Standard
Βάρος μηχανήματος 15.5kg
Γλώσσες εκτυπωτή Standard: PCL5 , PCL6 , RPCS / Προαιρετικά: Adobe Postscript
Επεξεργαστής 533 MHz
Ανάλυση εκτυπωτή 600x600 dpi
Διασύνδεση Standard: USB 2.0 Ethernet 10 base – T/100 base - TX
Πρωτόκολλα δικτύου TCP/IP , IPX/SPX Apple talk
Υποστηριζόμενα λογισμικά Windows 95 or later, macintosh 8.6 or later

Περιγραφή Προϊόντος

Ευέλικτη λύση με δυνατότητες επέκτασης

Το Ricoh Aficio SP 4310N παρέχει την ποιότητα εικόνας για κάθε επιχειρηματική ανάγκη, καθώς και την ευελιξία για να αντιμετωπίσετε τις εκάστοτε ανάγκες σας. •Ο ισχυρός ελεγκτής 466 MHz επεξεργάζεται αποτελεσματικά κάθε εργασία. Εκτυπώστε με 37 σελ / λεπτό σε αναλύσεις μέχρι 1200 x 600 dpi. Το Ethernet και η προαιρετική ασύρματη ή Gigabit σύνδεση προσφέρουν ταχύτατες συνδέσεις δικτύου. • Αυξήστε τη μνήμη ανάλογα με τις ανάγκες σας. Προσθέστε περισσότερη μνήμη RAM για χειρισμό μεγαλύτερων αρχείων. Τοποθετήστε προαιρετικό 80 GB σκληρού δίσκου για να ενεργοποιήσετε την ασφαλή αποθήκευση τοπικών εγγράφων και την εκτύπωση κατά παραγγελία, με δυνατότητα έως και 9.000 σελίδες. • Ξεκινήστε με μικρή χωρητικότητα και αυξήστε την, για να καλύψετε τις αυξανόμενες ανάγκες. Εγκαταστήστε ένα ή δύο μονάδες τροφοδοσίας χαρτιού 500 φύλλων για ελαχιστοποίηση της επαναφόρτωσης.

Αποτελεσματική λύση με μικρό κόστος λειτουργίας

Το Ricoh Aficio SP 4310N συνδυάζει την απλότητα στο σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα με οικονομικά και ενεργειακά αποδοτική εκτύπωση λέιζερ. • Μεγιστοποιήστε τη φιλικότητα προς τον χρήστη με την οθόνη LCD 4 γραμμών. • Οικονομικά προσιτή εκτύπωση λέιζερ με την κασέτα εκτύπωσης All-In-One, προσφέρει υψηλές αποδόσεις και χαμηλό κόστος ανά σελίδα. Πρακτικός σχεδιασμός ώστε να αντικαταστήστε τη κασέτα σε δευτερόλεπτα για μέγιστο χρόνο λειτουργίας και ευκολία χρήσης. • Μειώστε περαιτέρω το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας σας με ένα ενεργειακά αποδοτικό σχεδιασμό. • Διαχείριση ουρών εργασίας και ρυθμίσεων δικτύου, προβολή κατάστασης τροφοδοσίας, όλα από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή, χρησιμοποιώντας το Web Image Monitor.

Εκτυπώστε φωτογραφίες και έγγραφα ασύρματα!

Μπορείτε να εκτυπώσετε φωτογραφίες και έγγραφα που είναι αποθηκευμένα σε κινητά τήλεφωνα και έξυπνες συσκευές. Αυτό είναι βολικό επειδή οι ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν με την έξυπνη συσκευή και η εκτύπωση γίνεται απευθείας από το πολυλειτουργικό προϊόν, όλα χωρίς τη χρήση υπολογιστή.

Με τον ίδιο τρόπο όπως και όταν εκτυπώνετε από έναν υπολογιστή, μπορείτε να ορίσετε τον αριθμό αντιγράφων, ασπρόμαυρο ή χρώμα, μέγεθος χαρτιού κλπ. Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας σημαίνουν ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε κατά την εκτύπωση εμπιστευτικών υλικών
Files