Εκτυπωτής Ricoh Aficio SP C320 DN

200,00 € με ΦΠΑ: 248,00 €

Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο

Εντυπωσιακές δυνατότητες, εντυπωσιακά αποτελέσματα.


Ο έγχρωμος εκτυπωτής λέιζερ, RICOH Aficio SP C320DN αντιμετωπίζει τις προκλήσεις και σας βοηθά να πετύχετε. Αυτός ο εξαιρετικά γρήγορος εκτυπωτής προσφέρει δυνατότητα οικονομικής εκτύπωσης για τα σχέδια σας, και υψηλής ανάλυσης εκτυπώση για τα επίσημα έγγραφά σας. Αυτή η επαναστατική δυνατότητα ταιριάζει απόλυτα με μια στρατηγική που μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε, να ελέγχετε και να βελτιώνετε τις εκτυπώσεις σας. Διαθέτει  ECO Night Sensor που απενεργοποιεί αυτόματα τον εκτυπωτή μετά από ώρες αναμονής καθώς επίσης και ισχυρά τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που διασφαλίζουν τα έγγραφά σας.


Κωδικός: 24-041
Κατάσταση: Μεταχειρισμένο
Τεχνολογία εκτύπωσης: Laser
Τύπος εκτύπωσης: Έγχρωμο
Κατασκευαστής: RICOH
Μέγεθος χαρτιού: Α4
Εκτύπωση διπλής όψης: Αυτόματα
Συνδεσιμότητα: Ethernet, Usb
Βάρος: 29.0000

εώς

12

άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

 

Χαρακτηριστικά

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟΥ

Τύπος μηχανήματοςΕπιδαπέδιο
Λειτουργία Εγχρωμο σύστημα εκτύπωσης
Διαδικασία φωτοαντιγραφής Ξηρή ηλεκτροστατική εκτύπωση
Ταχύτητα φωτοαντιγραφής 25 αντίγραφα το λεπτό
Ανάλυση 600 x 600 dpi
Ανάλυση γκρι 256 κλίμακες
Χρόνος προθέρμανσης 20sec
Χρόνος πρώτου αντίγραφου 13.5sec
Μέγιστο μέγεθος πρωτοτύπου A4
Μεγέθη χαρτιού A4 – A5
Τροφοδοσία χαρτιού 1 κασέτα χαρτιού 250φ / Bypass 50φ
Μέγιστη τροφοδοσία χαρτιού 550φ
Αυτόματη διπλή όψη Δεν υποστηρίζεται
Βάρος μηχανήματος 29kg
Γλώσσες εκτυπωτή Standard: PCL5 , PCL6 , RPCS / Προαιρετικά: Adobe Postscript
Επεξεργαστής 295 MHz
Ανάλυση εκτυπωτή 600x600 dpi
Διασύνδεση Standard: USB 2.0 Ethernet 10 base – T/100 base - TX
Πρωτόκολλα δικτύου TCP/IP , IPX/SPX Apple talk
Υποστηριζόμενα λογισμικά Windows 95 or later, macintosh 8.6 or later

Περιγραφή Προϊόντος

Ευέλικτη εκτύπωση, χαμηλότερα έξοδα

Ρυθμίστε την ποιότητα των εκτυπώσεών σας ανάλογα με τις ανάγκες σας. • Εξοικονομείστε γραφίτη, με μια νέα λειτουργία οικονομίας χρώματος που χρησιμοποιεί λιγότερο γραφίτη για προσχέδια εκτυπώσεων και υψηλής ποιότητας ανάλυση για τα τελικά έγγραφα. • Εκτυπώστε υψηλής ποιότητας παρουσιάσεις, με ανάλυση μέχρι 1.200 dpi.

Βέλτιστα αποτελέσματα, βελτιωμένη ροή εργασίας

Το Ricoh Aficio SP C320DN είναι κατασκευασμένο για να ταιριάζει στους απαιτητικούς ρυθμούς των σύγχρονων γραφείων. • Με έναν ισχυρό επεξεργαστή 533 MHz και γρήγορη ταχύτητα εκτύπωσης 26 σελίδων ανά λεπτό - είτε εκτυπώνετε χρώμα, χρώμα υψηλής ανάλυσης ή ασπρόμαυρο. • Χειριστείτε μεγάλα αρχεία. Το Ricoh Aficio SP C320DN προσφέρει επεκτάσημη μνήμη έως και 768 MB. • Εκτυπώστε έως 8,5 "x 14", ή χρησιμοποιήστε το bypass για παχύτερα φύλλα (έως 120 lb.) και εκτύπωση με banner (μέχρι 8.5 "x 49.6"). • Μη ξοδεύετε χρόνο. γεμίζοντας χαρτί σε έναν δίσκο 500 φύλλων αφού υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης, συνολικής χωρητικότητας χαρτιού έως 1.100 φύλλων.

Εκτυπώστε φωτογραφίες και έγγραφα ασύρματα!

Μπορείτε να εκτυπώσετε φωτογραφίες και έγγραφα που είναι αποθηκευμένα σε κινητά τήλεφωνα και έξυπνες συσκευές. Αυτό είναι βολικό επειδή οι ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν με την έξυπνη συσκευή και η εκτύπωση γίνεται απευθείας από το πολυλειτουργικό προϊόν, όλα χωρίς τη χρήση υπολογιστή.

Με τον ίδιο τρόπο όπως και όταν εκτυπώνετε από έναν υπολογιστή, μπορείτε να ορίσετε τον αριθμό αντιγράφων, ασπρόμαυρο ή χρώμα, μέγεθος χαρτιού κλπ. Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας σημαίνουν ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε κατά την εκτύπωση εμπιστευτικών υλικών
Files