Η τεχνική ομάδα της ALPHA TEXNIKH, έχοντας ως επίκεντρο τις δικές σας ανάγκες, νοιάζεται για την έγκαιρη και άμεση λύση των προβλημάτων σας, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η αδιάληπτη λειτουργία του εκτυπωτικού σας μηχανήματος.


 

Αποτελείται από έμπειρους και ειδικευμένους τεχνικούς, που χάρη στο προσωπικό τους ζήλο και τη συνεχή μετεκπαίδευση τους πετυχαίνουν την άμεση αναγνώριση και τον εντοπισμό της βλάβης.

Με τους δύο πλήρως εξοπλισμένους χώρους service σε Γιαννιτσά και Βέροια, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε πλήθος υπηρεσιών για την αντιμετώπιση του προβλήματος σας, ώστε να διαλέξετε την λύση που καλύπτει καλύτερα τις δικές σας ανάγκες.

• Συνεχής τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη Κατάστημα Γιαννιτσων, τηλ: 2382500000 - 2382028399, Κατάστημα Βέροιας, τηλ:2331027220,   Φαξ: 23820 20979


Δυνατότητα επισκευής στην έδρα σας ή στα άρτια εξοπλισμένα συνεργεία μας.

• Τεχνική κάλυψη μέσω διαδικτύου στο συνεχόμενα ενημερωμένο site μας www.atexniki.gr, ή με ασφαλή απομακρυσμένη διασύνδεση/συνεδρία με έναν από τους τεχνικούς μας.


Επίσης, για την καλύτερη τεχνική κάλυψη των πελατών μας, διατηρείται ημερολογιακό αρχείο εξυπηρέτησης με αναλυτική αναφορά σε βλάβες, επισκευές, συντηρήσεις και τοποθέτηση ανταλλακτικών και αναλωσίμων. Έτσι οι τεχνικοί μας διαθέτουν πάντα μαζί τους όλες τις αναγκαίες πληροφορίες που χρειάζονται για την άμεση και αποτελεσματική επισκευή του εκτυπωτικού σας συστήματος.